Om OS ID®

Om OS ID®

OS ID® udvikler, producerer og sælger elektroniske og visuelle øremærker til alle typer husdyr. Vores øremærker sikrer dyrets identitet fra fødsel til slagtning og danner grundlag for sporbarhed og dokumentation i hele værdikæden. Udvikling af kvalitets og dyrevenlige øremærker er vores overordnede mål - fordi det er vigtigt for vores kunder.


Højteknologisk produktudvikling

Vore kunders behov ændrer sig konstant, ikke mindst på grund af nutidens efterspørgsel på bedre fødevarer sikkerhed. Vi har derfor en tæt dialog med vores kunder og partnere, og bruger deres feedback i udviklingen af nye produkter til fremtidens mærkning af dyr. OS ID® er førende produktudvikler på markedet, og hele vores produktion er yderst avanceret og højteknologisk foruden vi er indehaver af flere internationale patenter.

Total Kvalitet

For os handler det om at være god i alle faser, fra produkt til service, bestilling og levering. Dette kalder vi Total Kvalitet.

OS ID® er både kvalitetsmæssigt og miljømæssigt certificeret, og har altid fokus på at reducere miljøbelastningen.  

Vi mærker levende værdier

Dyr er levende værdier – dem mærker vi. OS ID® har mærket levende værdier siden 1936, og er i dag en førende international producent af mærkningssystemer til husdyrbrug. Vi fremstiller vores produkter i Os i Østerdalen og leverer herfra ud til tusindvis af kunder rundt om i verden.